Andi Osho

Asking for a Friend

HarperCollins Publishers
Asking for a Friend

Rapp och väldigt rolig feelgood om tre väninnor i London som kämpar på med både sina kreativa karriärer och krackelerande kärleksliv. En sen kväll på krogen när det känns som allt har nått vägs ände, beslutar sig Jemima, Meagan och Simi för att ta kommandot över dejting-världen och börja hitta dejter till varandra. Så påbörjas en månad med en rad otippade och antingen MER eller låt oss säga… MINDRE lyckade möten med potentiella partners de kanske aldrig skulle ha gett en chans tidigare…

Andi Osho är hajpad komiker, manusförfattare och skådespelare (senast syntes hon i Line of Duty), och det här är hennes debutroman. Extra plus för ljudboken, där Andi själv läser sin bok på ett sätt som verkligen förhöjer komiken. Många fniss och gapskratt utlovas!


Trevlig läsning!

Vad roligt att du vill ha utvalda boktips!
Du börjar med att välja ut några genrer som du är extra sugen på. Välj så många du vill. Just det: det är självklart gratis att vara med i Bookling!

Glöm inte att välja

Några läser snabbt och andra med eftertanke. Hur skulle du själv beskriva dig? Välj flera om du vill.

Glöm inte att välja

Det var det! Nu behöver vi bara ditt namn och e-post för att vi ska kunna skicka tips till dig.

Jag godkänner att Bookling hanterar mina personuppgifter.

Glöm inte att välja

Heja dig!

Grattis till ditt nya medlemskap i Bookling. Vi hoppas att du ska ha glädje av tjänsten och att vi kommer kunna ge dig en massa bra lästips framöver.

Spana in lite boktips Tipsa en vän