Emily Henry

Bokälskare

Lavender Lit
Bokälskare

Böcker som handlar om litteratur är en svällande trend. Förlag och författare har blivit hett stoff i fiktionen. Ett färskt och fint exempel är den bästsäljande feelgoodförfattaren Emily Henrys nya bok, som kretsar kring en litterär agent i New York.

Huvudpersonen Nora Stephens gör allt för sina författare – men också för sin lillasyster Libby. Så när systern ber Nora följa med på en semesterresa söderut, så ställer hon upp. Väl i den idylliska småstaden Sunshine Falls stöter Nora på den vresige New York-förläggaren och rivalen Charlie. Snart utvecklas händelserna i en riktning som hon aldrig hade kunnat föreställa sig. Precis som Emily Henrys tidigare böcker är ”Bokälskare” en oviss, välskriven och väldigt romantisk historia.


Trevlig läsning!

Vad roligt att du vill ha utvalda boktips!
Du börjar med att välja ut några genrer som du är extra sugen på. Välj så många du vill. Just det: det är självklart gratis att vara med i Bookling!

Glöm inte att välja

Några läser snabbt och andra med eftertanke. Hur skulle du själv beskriva dig? Välj flera om du vill.

Glöm inte att välja

Det var det! Nu behöver vi bara ditt namn och e-post för att vi ska kunna skicka tips till dig.

Jag godkänner att Bookling hanterar mina personuppgifter.

Glöm inte att välja

Heja dig!

Grattis till ditt nya medlemskap i Bookling. Vi hoppas att du ska ha glädje av tjänsten och att vi kommer kunna ge dig en massa bra lästips framöver.

Spana in lite boktips Tipsa en vän