Marcus Jarl

Där du en gång gick

Norstedts
Där du en gång gick

Marcus Jarl fick så sent som i fjol priset ”Årets feelgood” för romanen ”Dina färger var blå”. ”En djupt berörande historia, oförutsägbar och med hög densitet”, skrev juryn i motiveringen. Priset måste ha fungerat som raketbränsle för författaren – för nu är han redan tillbaka med en ny rolig, rik och uppriktig relationsroman.

Huvudpersonen Bella Friberg är urless på sitt liv hemma i Linköping. När hon får ett tjusigt jobberbjudande i Stockholm kan hon inte tacka nej, trots det som hände förra gången hon provade vingarna i huvudstaden. Och den här gången verkar det bli en homerun. Bella hittar först drömlägenheten och sen drömkillen, den förra ägaren Niklas. Men när Bella får reda på sanningen om varför Niklas behövde sälja lägenheten kraschar den krispiga ytan. Hur mycket emotionellt bagage får plats mellan fyra väggar?


Trevlig läsning!

Vad roligt att du vill ha utvalda boktips!
Du börjar med att välja ut några genrer som du är extra sugen på. Välj så många du vill. Just det: det är självklart gratis att vara med i Bookling!

Glöm inte att välja

Några läser snabbt och andra med eftertanke. Hur skulle du själv beskriva dig? Välj flera om du vill.

Glöm inte att välja

Det var det! Nu behöver vi bara ditt namn och e-post för att vi ska kunna skicka tips till dig.

Jag godkänner att Bookling hanterar mina personuppgifter.

Glöm inte att välja

Heja dig!

Grattis till ditt nya medlemskap i Bookling. Vi hoppas att du ska ha glädje av tjänsten och att vi kommer kunna ge dig en massa bra lästips framöver.

Spana in lite boktips Tipsa en vän