Annica Hedin & Hanna Klinthage

Det som känns förbjudet

Rabén & Sjögren
Det som känns förbjudet

Att provsmaka en druva i affären, är det stöld? Nä det är det väl inte? Fast jo det är det ju i barnens ögon. Vad ljuger man om och varför säger man saker som inte är riktigt sanna? Hur dyker ”fula” men högst mänskliga företeelser som avundsjuka, smygnyp och svordomar upp i ens liv?

I ”Det som känns förbjudet” tar författarna upp saker vi alla gör, men inte alltid reflekterat över skulle vara problematiska. Det är fint, roligt och något av en ögonöppnare på samma gång. Dessutom är det en underbar bok att samtala om: När känner du förbjudna känslor? Hur tänker du då?

Hanna Klinthages illustrationer fångar verkligheten på ett underbart sätt, där man kan gräva ner sig i detaljer och upptäcka nya saker ju längre man tittar på bilderna.

Passar de lite yngre läsarna och alla som någon gång gjort något förbjudet.

 


Trevlig läsning!

Vad roligt att du vill ha utvalda boktips!
Du börjar med att välja ut några genrer som du är extra sugen på. Välj så många du vill. Just det: det är självklart gratis att vara med i Bookling!

Glöm inte att välja

Några läser snabbt och andra med eftertanke. Hur skulle du själv beskriva dig? Välj flera om du vill.

Glöm inte att välja

Det var det! Nu behöver vi bara ditt namn och e-post för att vi ska kunna skicka tips till dig.

Jag godkänner att Bookling hanterar mina personuppgifter.

Glöm inte att välja

Heja dig!

Grattis till ditt nya medlemskap i Bookling. Vi hoppas att du ska ha glädje av tjänsten och att vi kommer kunna ge dig en massa bra lästips framöver.

Spana in lite boktips Tipsa en vän