Ia Genberg

Detaljerna

Weyler Förlag
Detaljerna

En tummad Paul Auster-bok med en inskription från en bortglömd tid. En kompis som inte kan städa och lätt försvinner till ett annat land uppslukad av ett kärleksrus. Några hårsnoddar och ett mörkt hårstrå som dröjt sig kvar. Och en älskad mamma som aldrig velat synas eller höras.

I ”Detaljerna” får man lära känna huvudkaraktären genom att beskrivningar av hennes närmaste – och på så sätt målas upp en bild av hennes eget liv – och vilken målning det blir! De små brottstyckena är fullspäckade av minnesfragment som rullar upp sig till hela berättelser eftersom de också är beskrivna med en obegripbar precision. Vartenda ord och mening finns där av en anledning och det är lätt att fastna i formuleringar som beskriver saker man inte visste kunde beskrivas.

En otrolig bok om livet: vad det var och vad det blev.

 


Trevlig läsning!

Vad roligt att du vill ha utvalda boktips!
Du börjar med att välja ut några genrer som du är extra sugen på. Välj så många du vill. Just det: det är självklart gratis att vara med i Bookling!

Glöm inte att välja

Några läser snabbt och andra med eftertanke. Hur skulle du själv beskriva dig? Välj flera om du vill.

Glöm inte att välja

Det var det! Nu behöver vi bara ditt namn och e-post för att vi ska kunna skicka tips till dig.

Jag godkänner att Bookling hanterar mina personuppgifter.

Glöm inte att välja

Heja dig!

Grattis till ditt nya medlemskap i Bookling. Vi hoppas att du ska ha glädje av tjänsten och att vi kommer kunna ge dig en massa bra lästips framöver.

Spana in lite boktips Tipsa en vän