Lucy Dillon

Efter regn

Forum
Efter regn

Lucy Dillon är en av de klarast lysande stjärnorna på feelgoodhimlen. Man behöver knappast ens ha läst hennes hoppfulla och vibrerande romaner för att känna igen de signifikanta omslagen, som lyser i skyltfönster på flygplatser och fint kurerade bokhandlar.

I hennes nya färgstarka bok återvänder hon till Longhampton, där vi den här gången följer terapeuten Tara. Efter att en ödesdiger översvämning drabbat den lilla engelska staden har Tara åtagit sig uppgiften att försöka hjälpa de mest utsatta. Samtidigt brottas hon med svårigheter i sitt eget liv. Uppförsbacken blir än brantare när hon möter stjärnrådgivaren på hälsocentret – som kan läsa tankar. När Tara väljer att konfronteras med sitt förflutna ställs hela livet på sin spets.


Trevlig läsning!

Vad roligt att du vill ha utvalda boktips!
Du börjar med att välja ut några genrer som du är extra sugen på. Välj så många du vill. Just det: det är självklart gratis att vara med i Bookling!

Glöm inte att välja

Några läser snabbt och andra med eftertanke. Hur skulle du själv beskriva dig? Välj flera om du vill.

Glöm inte att välja

Det var det! Nu behöver vi bara ditt namn och e-post för att vi ska kunna skicka tips till dig.

Jag godkänner att Bookling hanterar mina personuppgifter.

Glöm inte att välja

Heja dig!

Grattis till ditt nya medlemskap i Bookling. Vi hoppas att du ska ha glädje av tjänsten och att vi kommer kunna ge dig en massa bra lästips framöver.

Spana in lite boktips Tipsa en vän