Mhairi McFarlane

Galen i dig

Harper Collins
Galen i dig

Chic lit-drottningen Marian Keyes har sagt om brittiska Mhairi McFarlanes romantiska romaner att ”hjärtat svämmar över”. Innan man har läst henne är det lätt att avfärda den sortens hyllningar som floskler. Men faktum är att böckerna virvlar upp känslostormar i läsaren som är omöjliga att värja sig mot.Här finns en djup värme och drabbande humor men också oväntade vändningar. Och karaktärer som inte alltid beter sig som de brukar i feelgoodgenren.

I nya ”Galen i dig” möter vi bröllopsfotografen Harriet Hatley, som själv är urless på kärlek. Så när hennes pojkvän friar lägger hon benen på ryggen. När det står klart att pojkvännen inte har några planer på att släppa taget om Harriet, så förstår ni att det snart kommer att börja trassla till sig.


Trevlig läsning!

Vad roligt att du vill ha utvalda boktips!
Du börjar med att välja ut några genrer som du är extra sugen på. Välj så många du vill. Just det: det är självklart gratis att vara med i Bookling!

Glöm inte att välja

Några läser snabbt och andra med eftertanke. Hur skulle du själv beskriva dig? Välj flera om du vill.

Glöm inte att välja

Det var det! Nu behöver vi bara ditt namn och e-post för att vi ska kunna skicka tips till dig.

Jag godkänner att Bookling hanterar mina personuppgifter.

Glöm inte att välja

Heja dig!

Grattis till ditt nya medlemskap i Bookling. Vi hoppas att du ska ha glädje av tjänsten och att vi kommer kunna ge dig en massa bra lästips framöver.

Spana in lite boktips Tipsa en vän