Sara Lundberg

Glömdagen

Glömdagen

Sara Lundberg, som studerat på Konstfack och Kungliga Konsthögskolan, har vunnit Augustpriset två gånger, senast 2017. Hennes bilder har en magnetisk kraft, varken barn eller vuxna kan släppa blicken ifrån dem. Att läsa hennes böcker är som att besöka en utställning. Man rör sig från rum till rum, sida till sida, och den ena bilden är mer trollbindande än den andra.

Nu är Sara Lundberg aktuell med en ny bilderbok, “Glömdagen”, som är ett utsnitt från en stressig dag på stan. En sådan där dag som alla småbarnsföräldrar och deras barn kan känna igen sig i. Noa och hans mamma måste skynda sig att köpa en present, för Alma ska ha kalas. Det blir tårar och svett längs vägen. En tankeställare lurar mot slutet, varför brådskar vi så mycket hela tiden, och för vems skull?

 


Trevlig läsning!

Vad roligt att du vill ha utvalda boktips!
Du börjar med att välja ut några genrer som du är extra sugen på. Välj så många du vill. Just det: det är självklart gratis att vara med i Bookling!

Glöm inte att välja

Några läser snabbt och andra med eftertanke. Hur skulle du själv beskriva dig? Välj flera om du vill.

Glöm inte att välja

Det var det! Nu behöver vi bara ditt namn och e-post för att vi ska kunna skicka tips till dig.

Jag godkänner att Bookling hanterar mina personuppgifter.

Glöm inte att välja

Heja dig!

Grattis till ditt nya medlemskap i Bookling. Vi hoppas att du ska ha glädje av tjänsten och att vi kommer kunna ge dig en massa bra lästips framöver.

Spana in lite boktips Tipsa en vän