Lee Child & Andrew Child

Hellre död än levande

Norstedts
Hellre död än levande

Jack Reacher skulle kunna sno Fantomens mantra: “Hård mot de hårda”. Reacher lever på samhällets skuggsida, jagar skurkar och bestraffar dem. Och med sina 196 centimeter och 115 kilo skrämmer han slag på de flesta. Nu är den före detta militärpolisen tillbaka – och som vanligt går han dit han vill. Den här gången bär det av västerut, under en gaslågehet sol i Arizonas öken. Plötsligt stöter han på en bil som har kraschat in i det enda trädet på flera kilometers avstånd. En kvinna, som visar sig vara en FBI-agent, ligger hopsjunken över ratten. Så börjar den märkliga historien, som snart utvecklas till en ny bladvändarthriller – perfekt för regniga höstkvällar.

Lee Childs romaner om actionhjälten Jack Reacher har sålt i över 90 miljoner exemplar. “Hellre död än levande” är den andra boken i serien som han skrivit tillsammans med sin bror Andrew.


Trevlig läsning!

Vad roligt att du vill ha utvalda boktips!
Du börjar med att välja ut några genrer som du är extra sugen på. Välj så många du vill. Just det: det är självklart gratis att vara med i Bookling!

Glöm inte att välja

Några läser snabbt och andra med eftertanke. Hur skulle du själv beskriva dig? Välj flera om du vill.

Glöm inte att välja

Det var det! Nu behöver vi bara ditt namn och e-post för att vi ska kunna skicka tips till dig.

Jag godkänner att Bookling hanterar mina personuppgifter.

Glöm inte att välja

Heja dig!

Grattis till ditt nya medlemskap i Bookling. Vi hoppas att du ska ha glädje av tjänsten och att vi kommer kunna ge dig en massa bra lästips framöver.

Spana in lite boktips Tipsa en vän