Eva Frantz & Elin Sandström

Hemligheten i Helmersbruk

Bonnier Carlsen
Hemligheten i Helmersbruk

Adventsboken, en bok med 24 kapitel som läses varje dag under december, fyller tio år i år. Fenomenet har blivit så populärt att de flesta bokförlagen vill vara med och slåss om julmyset och man fattar varför, för med rätt bok finns det inget bättre sätt att ta sig fram i dagarna fram till jul!

Hemligheten i Helmerbruk är en klassisk spökhistoria där Flora Winter, flickan som kan få växter att blomma mitt i vintern, upptäcker en gammal herrgård full av spöken och förbannelser.  Medan hennes mamma jobbar väver hon upp platsens historia och upptäcker också varför det känns så självklart för henne att vara där.

En otroligt spännande och välberättad saga om familjekärlek och att våga säga nej till rädsla. Svårt att läsa bara ett kapitel per dag bara…

 


Trevlig läsning!

Vad roligt att du vill ha utvalda boktips!
Du börjar med att välja ut några genrer som du är extra sugen på. Välj så många du vill. Just det: det är självklart gratis att vara med i Bookling!

Glöm inte att välja

Några läser snabbt och andra med eftertanke. Hur skulle du själv beskriva dig? Välj flera om du vill.

Glöm inte att välja

Det var det! Nu behöver vi bara ditt namn och e-post för att vi ska kunna skicka tips till dig.

Jag godkänner att Bookling hanterar mina personuppgifter.

Glöm inte att välja

Heja dig!

Grattis till ditt nya medlemskap i Bookling. Vi hoppas att du ska ha glädje av tjänsten och att vi kommer kunna ge dig en massa bra lästips framöver.

Spana in lite boktips Tipsa en vän