Karin Wallén

I befintligt skick

Bokförlaget Forum
I befintligt skick

Vad är sannolikheten att någon som heter som en själv likadant skriver en roman som utspelar sig i ens hemtrakter? Ganska höga odds ändå! Men nu har det hänt.

I författaren och journalisten Karin Walléns feelgodroman ”I befintligt skick” får vi följa Elsa som precis blivit av med både jobb och sin andra hands-lägenhet i Stockholm. Hon har dock tre månader betalt och åker till sin familjs gamla stuga i Jämtlandsfjällen för att röja upp och få ordning, inte bara bland skräpet på vinden, utan även på sina egna känslor för Henrik som är en riktig vel-Pelle.

”I befintligt skick” är en bladvändare om kärlek, oväntade möten och sorgen över det som inte blev. Med hög igenkänningsfaktor och vackra miljöer är detta en riktig vinterpärla.


Trevlig läsning!

Vad roligt att du vill ha utvalda boktips!
Du börjar med att välja ut några genrer som du är extra sugen på. Välj så många du vill. Just det: det är självklart gratis att vara med i Bookling!

Glöm inte att välja

Några läser snabbt och andra med eftertanke. Hur skulle du själv beskriva dig? Välj flera om du vill.

Glöm inte att välja

Det var det! Nu behöver vi bara ditt namn och e-post för att vi ska kunna skicka tips till dig.

Jag godkänner att Bookling hanterar mina personuppgifter.

Glöm inte att välja

Heja dig!

Grattis till ditt nya medlemskap i Bookling. Vi hoppas att du ska ha glädje av tjänsten och att vi kommer kunna ge dig en massa bra lästips framöver.

Spana in lite boktips Tipsa en vän