Jan Gradvall & Magnus Lindkvist

Kreativ friktion

Volante
Kreativ friktion

“Kreativ friktion” leder tankarna till Malcolm Gladwell – en av USA:s mest inflytelserika populärvetenskapliga författare. Precis som journalisten Jan Gradvall är Gladwell en mästare på att ta sig an ett till synes smalt ämne, men med hjälp av fängslande anekdoter och gedigna efterforskningar bygga en hel värld runt den tematiken.

I ”Kreativ friktion” gräver Gradvall, tillsammans med föreläsaren och författaren Magnus Lindkvist, i vad som gömmer sig bakom det lite nötta och trötta ordet “kreativitet”. Resultatet är en fascinerande berättelse kring hur olika den där vägen till framgång kan se ut. Varför blev exempelvis Frank Sinatras besök i Finspång på femtiotalet en nyckel till hans senare framgångar?

”Kreativ friktion” lär oss varför självtvivel kan lägga grunden för massiv framgång.

 


Trevlig läsning!

Vad roligt att du vill ha utvalda boktips!
Du börjar med att välja ut några genrer som du är extra sugen på. Välj så många du vill. Just det: det är självklart gratis att vara med i Bookling!

Glöm inte att välja

Några läser snabbt och andra med eftertanke. Hur skulle du själv beskriva dig? Välj flera om du vill.

Glöm inte att välja

Det var det! Nu behöver vi bara ditt namn och e-post för att vi ska kunna skicka tips till dig.

Jag godkänner att Bookling hanterar mina personuppgifter.

Glöm inte att välja

Heja dig!

Grattis till ditt nya medlemskap i Bookling. Vi hoppas att du ska ha glädje av tjänsten och att vi kommer kunna ge dig en massa bra lästips framöver.

Spana in lite boktips Tipsa en vän