Anna Karolina

Livvakten

Bokfabriken
Livvakten

Om spänningen i Anna Karolinas debutroman “Stöld av Babian”, från 2014, skrev författaren Stig Larsson i Aftonbladet: “Den är på gränsen till jobbig. Jag sumpar möten, jag sumpar att duscha, jag läser boken under tiden som jag äter min lunch.”

Just spänningsfaktorn är något som Anna Karolina, som innan hon blev författare arbetade som polis i Stockholm, slipat på ytterligare sedan dess. I “Livvakten” – den andra delen i serien om den före detta polisen Ebba Tapper som arbetar som utredare på en framstående advokatbyrå – tar avstamp i mordet på miljardären Martin Spendel. Ebba Tapper tar sig an fallet som snart leder henne rakt mot en skrämmande – kolsvart – del av världen. Läs ”Livvakten”, men var beredd att sumpa både möten och personlig hygien.


Trevlig läsning!

Vad roligt att du vill ha utvalda boktips!
Du börjar med att välja ut några genrer som du är extra sugen på. Välj så många du vill. Just det: det är självklart gratis att vara med i Bookling!

Glöm inte att välja

Några läser snabbt och andra med eftertanke. Hur skulle du själv beskriva dig? Välj flera om du vill.

Glöm inte att välja

Det var det! Nu behöver vi bara ditt namn och e-post för att vi ska kunna skicka tips till dig.

Jag godkänner att Bookling hanterar mina personuppgifter.

Glöm inte att välja

Heja dig!

Grattis till ditt nya medlemskap i Bookling. Vi hoppas att du ska ha glädje av tjänsten och att vi kommer kunna ge dig en massa bra lästips framöver.

Spana in lite boktips Tipsa en vän