Emi Guner / Loka Kanarp

Ninas syskonbok

Raben & Sjögren
Ninas syskonbok

Böckerna om Nina har bland annat fått oss att bädda i badkaret, boka en fladdermusnatt och färga mjölk röd. De har också fått oss att prata om att det är okej att vara arg och ledsen. Men framför allt har de fått oss att skratta. Emi Gunér skriver så finurligt och fint om saker som händer runtomkring oss, och så får hon oss att upptäcka att vardagen visst kan vara helt härlig – om vi bara lyfter blicken och ser igenom det grå.

Ninas syskonbok är del 6 i serien om Nina och den fortsätter leverera roliga idéer och perfekt långa fristående historier om saker som hade kunnat hända även i våra liv. I syskonboken får vi dessutom träffa Elji: det enerverande nytillskottet i familjen som får Nina att göra en skrikometer i sin dagbok. Vi får också lära oss viktig fakta om rymden och läsa om hur jobbigt det är med konflikter med kompisarna, men vet du, det löser sig!

 


Trevlig läsning!

Vad roligt att du vill ha utvalda boktips!
Du börjar med att välja ut några genrer som du är extra sugen på. Välj så många du vill. Just det: det är självklart gratis att vara med i Bookling!

Glöm inte att välja

Några läser snabbt och andra med eftertanke. Hur skulle du själv beskriva dig? Välj flera om du vill.

Glöm inte att välja

Det var det! Nu behöver vi bara ditt namn och e-post för att vi ska kunna skicka tips till dig.

Jag godkänner att Bookling hanterar mina personuppgifter.

Glöm inte att välja

Heja dig!

Grattis till ditt nya medlemskap i Bookling. Vi hoppas att du ska ha glädje av tjänsten och att vi kommer kunna ge dig en massa bra lästips framöver.

Spana in lite boktips Tipsa en vän