Barack Obama & Bruce Springsteen

Renegades - Born in the USA

Albert Bonniers Förlag
Renegades - Born in the USA

I podcasten ”Renegades: Born in the USA”, som släpptes i vintras, diskuterade de två minst sagt prominenta polarna allt från politik, rasism, musik, faderskap och manlighet. Samtalen, som sändes i åtta avsnitt, växlade mellan fjäderlätt och blytungt. Framförallt kändes deras bandade möten uppriktiga, och relativt oregisserade.

Samtalen graviterade hela tiden mot en kärna: USA. Vad landet har varit, vad det blivit – och vad det har potential att bli. Den här boken är en fortsättning på de samtal som Bossen och Barack hade i podden. Och för att det ska börja vattnas lite extra i den litterära gommen så kompletteras boken med fotografier, handskrivna låttexter av Bruce Springsteen och tal av Barack Obama.

 


Trevlig läsning!

Vad roligt att du vill ha utvalda boktips!
Du börjar med att välja ut några genrer som du är extra sugen på. Välj så många du vill. Just det: det är självklart gratis att vara med i Bookling!

Glöm inte att välja

Några läser snabbt och andra med eftertanke. Hur skulle du själv beskriva dig? Välj flera om du vill.

Glöm inte att välja

Det var det! Nu behöver vi bara ditt namn och e-post för att vi ska kunna skicka tips till dig.

Jag godkänner att Bookling hanterar mina personuppgifter.

Glöm inte att välja

Heja dig!

Grattis till ditt nya medlemskap i Bookling. Vi hoppas att du ska ha glädje av tjänsten och att vi kommer kunna ge dig en massa bra lästips framöver.

Spana in lite boktips Tipsa en vän