Emma AdBåge

Såret

Rabén & Sjögren
Såret

Alla föräldrar vet att sår är en stor del av barns liv. Ett skrubbsår efter en olycka med cykeln eller ett sönderkliat myggbett kan få hela tillvaron att skaka. Det är som om en liten jordbävning startar i barnen när de får syn på en droppe blod. Den här känslan skildras på ett perfekt sätt i Augustprisbelönade Emma AdBåges nya mästerverk.

I boken snubblar ett barn på skolgården och PANG! En smäll, och så, ett sår. Alla vill se såret, nästan hela skolan samlas och tittar med tefatsögon. Barnet i berättelsen hamnar i centrum – och då känns det faktiskt lite härligt. I alla fall ett tag. Den prisade barnboksskaparen Emma AdBåge har ett särskilt gehör för barns sinnesstämningar. ”Såret” är full av igenkänning, både för stora och små.


Trevlig läsning!

Vad roligt att du vill ha utvalda boktips!
Du börjar med att välja ut några genrer som du är extra sugen på. Välj så många du vill. Just det: det är självklart gratis att vara med i Bookling!

Glöm inte att välja

Några läser snabbt och andra med eftertanke. Hur skulle du själv beskriva dig? Välj flera om du vill.

Glöm inte att välja

Det var det! Nu behöver vi bara ditt namn och e-post för att vi ska kunna skicka tips till dig.

Jag godkänner att Bookling hanterar mina personuppgifter.

Glöm inte att välja

Heja dig!

Grattis till ditt nya medlemskap i Bookling. Vi hoppas att du ska ha glädje av tjänsten och att vi kommer kunna ge dig en massa bra lästips framöver.

Spana in lite boktips Tipsa en vän