Moa Herngren

Skilsmässan

Norstedts
Skilsmässan

Om du gillar SVT-serien ”Bonusfamiljen” så kommer du att älska ”Skilsmässan”. Seriens och bokens upphovsmakare, Moa Herngren, har en seismografisk förmåga att synliggöra alla pusselbitar i en relation.

”Bonusfamiljen” kretsar kring Patrik och Lisas trassliga förhållande, som i säsong 4 havererade på grund av en otrohetsaffär. Eller handlade kraschen i själva verket om något större än så? I ”Skilsmässan” handlar det om överklassparet Bea och Niklas, vars separation också inleds med ett vänsterprassel.

I Moa Herngrens berättarvärld är ingenting förutsägbart. Den som lämnar behöver inte nödvändigtvis vara ”ond”. Och när relationen synas i sömmarna kommer en hel del oväntade saker fram. En roman om små detaljer och stora konsekvenser.


Trevlig läsning!

Vad roligt att du vill ha utvalda boktips!
Du börjar med att välja ut några genrer som du är extra sugen på. Välj så många du vill. Just det: det är självklart gratis att vara med i Bookling!

Glöm inte att välja

Några läser snabbt och andra med eftertanke. Hur skulle du själv beskriva dig? Välj flera om du vill.

Glöm inte att välja

Det var det! Nu behöver vi bara ditt namn och e-post för att vi ska kunna skicka tips till dig.

Jag godkänner att Bookling hanterar mina personuppgifter.

Glöm inte att välja

Heja dig!

Grattis till ditt nya medlemskap i Bookling. Vi hoppas att du ska ha glädje av tjänsten och att vi kommer kunna ge dig en massa bra lästips framöver.

Spana in lite boktips Tipsa en vän