Nina De Geer

Sommarsorger

Ordfront Förlag
Sommarsorger

Agnes bor i en sekelskiftesvilla i den tjusiga Stockholmsförorten, har en framgångsrik man och skötsamma ungar. Livet är skinande blankt, som nyspolad is. Men den materiella ytan är bräcklig och där under är ingenting som det ska. Långt inne i Agnes ruvar en ouppklarad uppväxt. Och när hon upptäcker något hos sin man Martin som hon aldrig skulle ha sett, väcks svåra frågor till liv. Livet ställs på sin spets. Ska hon offra status och bekvämligheter för sanningen?

”Sommarsorger” är på samma gång känslig och explosiv. En debutroman om hur barndomen formar och följer oss. Om vad som krävs för att börja om. Tunga, såriga ämnen tacklas med ett ledigt språk. Och man vill helst aldrig att det ska ta slut.


Trevlig läsning!

Vad roligt att du vill ha utvalda boktips!
Du börjar med att välja ut några genrer som du är extra sugen på. Välj så många du vill. Just det: det är självklart gratis att vara med i Bookling!

Glöm inte att välja

Några läser snabbt och andra med eftertanke. Hur skulle du själv beskriva dig? Välj flera om du vill.

Glöm inte att välja

Det var det! Nu behöver vi bara ditt namn och e-post för att vi ska kunna skicka tips till dig.

Jag godkänner att Bookling hanterar mina personuppgifter.

Glöm inte att välja

Heja dig!

Grattis till ditt nya medlemskap i Bookling. Vi hoppas att du ska ha glädje av tjänsten och att vi kommer kunna ge dig en massa bra lästips framöver.

Spana in lite boktips Tipsa en vän