Lovisa Wistrand

Vackra vita lögner

Ordberoende Förlag
Vackra vita lögner

Om man ska bege sig på verklighetsflykt kan man lika gärna dra till Antarktis – eller om det är Arktis? Den inbundna datornörden Aurora har ärligt talat inte riktigt koll på skillnaden. Hon trivs med att knappa kod på datorn och nätshoppa coola teknikprylar. En lugn tillvaro. Tills hon övertalas att överta sin äventyrliga tvillingsysters identitet, pass och svindyra kryssningsbiljett. Kommer Aurora klara att navigera bland pingviner, lögner, lutfisk och lömska glaciärer?  Och hur ska hon förhålla sig till att den sanslöst heta expeditionsledaren Aiden verkar vara en gammal vän till hennes syster – och kanske mer än så? Snart befinner sig Aurora bokstavligt talat på hal is i Antarktis.

”Vackra vita lögner” är alltså en klassisk romantisk förväxlingskomedi. Tack vare Lovisa Wistrands snärtiga språk är den en ovanligt lättsmält njutning. Dessutom är handlingen tryfferad med drastisk humor som får en att fnissa högt. Du anar inte hur besvärligt det kan vara att göra sig av med en komprometterande hummerstjärt. Och du vill veta var den hamnar till slut!


Trevlig läsning!

Vad roligt att du vill ha utvalda boktips!
Du börjar med att välja ut några genrer som du är extra sugen på. Välj så många du vill. Just det: det är självklart gratis att vara med i Bookling!

Glöm inte att välja

Några läser snabbt och andra med eftertanke. Hur skulle du själv beskriva dig? Välj flera om du vill.

Glöm inte att välja

Det var det! Nu behöver vi bara ditt namn och e-post för att vi ska kunna skicka tips till dig.

Jag godkänner att Bookling hanterar mina personuppgifter.

Glöm inte att välja

Heja dig!

Grattis till ditt nya medlemskap i Bookling. Vi hoppas att du ska ha glädje av tjänsten och att vi kommer kunna ge dig en massa bra lästips framöver.

Spana in lite boktips Tipsa en vän