Om bookling

Vilka är vi?

Det kommer ut väldigt många böcker, vilket är fantastiskt, men det är svårt att veta var man ska lägga sin tid. Så vi tyckte helt enkelt att det behövdes en digital tjänst som hjälper läsare att hitta den bästa läsningen. Bookling är din bästa bokkompis!

Vi är ett gäng bokälskare som länge verkat i och kring bokbranschen: Karin Wahlén, Lina Kåberg Stene, Marie Birde och Sigrid Gustavsson. Till vardags hittas vi på Kult. Bookling tar också hjälp av gästtipsare, till exempel Johan Kellman Larsson som ligger bakom det eminenta bokmejlet.

Bookling är inte knutet till något visst bokförlag utan vi väljer böcker helt efter eget huvud. Böckerna vi tipsar om har vi läst eller lyssnat på och vi har valt ut dem för att de är riktigt bra i sin genre.

Just det: det är självklart gratis att vara med i Bookling!

Vad roligt att du vill ha utvalda boktips!
Du börjar med att välja ut några genrer som du är extra sugen på. Välj så många du vill. Just det: det är självklart gratis att vara med i Bookling!

Glöm inte att välja

Några läser snabbt och andra med eftertanke. Hur skulle du själv beskriva dig? Välj flera om du vill.

Glöm inte att välja

Det var det! Nu behöver vi bara ditt namn och e-post för att vi ska kunna skicka tips till dig.

Jag godkänner att Bookling hanterar mina personuppgifter.

Glöm inte att välja

Heja dig!

Grattis till ditt nya medlemskap i Bookling. Vi hoppas att du ska ha glädje av tjänsten och att vi kommer kunna ge dig en massa bra lästips framöver.

Spana in lite boktips Tipsa en vän